Camera, action! - What a Mess Dialogue - YEAR 3

Catorze petites gravacions, tots en grups de tres o quatre; uns fan d’actors/actrius, un càmera i en algun cas un apuntador/a. Els papers s’intercanvien. La majoria de les gravacions contenen “outtakes” o preses falses que ens divertiran i que formen una part molt important del procés d'aprenentatge. 

Tots i cada un d'ells són una peça important de l’actuació. Tots s’esforcen a fer el millor paper, saben que un dia els seus companys i companyes els miraran a través d'aquests vídeos i en faran una valoració per parelles. Però el més important és que ho compartiran amb les seves famílies, a través d’aquest bloc i a casa, on a través d’una invitació buscaran un moment per compartir. Un moment molt especial on podran mostrar els seus aprenentatges. 

No es tracta només de repetició, sabem el què diem i a classe hem fet noves versions d’aquest diàleg que també compartirem amb les nostres famílies. És el treball final d’una sèrie d’activitats d’aprenentatge que tenen un objectiu molt clar i compartit per tots i totes. Esperem que en pugueu gaudir.






























Comments