Film Festival Vitxeta - Filming English - Ajut Pont URV - YEAR 4


Cartell del Festival elaborat per mestres col·laboradors del Projecte.
Com ja us informàvem a Filming English - Projecte de col·laboració amb la URV, aquest curs els alumnes de 4t de l’escola han participat en un projecte amb la Universitat Rovira i Virgili, gràcies a la convocatòria d’Ajuts Pont per a projectes educatius (Consell Social i Institut de Ciències de l’Educació), que cada curs selecciona 10 projectes que duren 2 cursos escolars i gràcies als quals l’escola rep una dotació econòmica per a la compra de materials.  

El nostre projecte “Filming English” (Film-based English Teaching in Primary), ha estat dissenyat conjuntament amb dues escoles més, l’Escola Cal·lípolis de La Pineda i l’Escola Arrabassada de Tarragona. L’objectiu és que els alumnes facin una pel·lícula en anglès tot desenvolupant competències que van més enllà de les pròpies de l’àrea, amb la col·laboració d’alumnat de la Facultat d'Educació de la URV, que durant el primer trimestre va assistir a les sessions d’anglès de 4t de primària i van desenvolupar activitats relacionades amb l'adquisició de la competència comunicativa oral i la pronuncia de l'anglès a primària. 

En petits grups, l’alumnat de 4t ha escrit uns diàlegs que durant el tercer trimestre s’han posat en escena i s’han filmat. Podreu veure aviat els resultats aquí al bloc d’anglès de l’escola, però abans celebrarem el Film Festival Vitxeta pels alumnes de 4t, 5è i 6è, el proper 19 de juny. 

Per a dur a terme aquest treball s’ha implicat bona part del claustre de mestres en tot el procés. Un bon treball d’equip en diferents àmbits. Because a teamwork makes a dream work. Thank you very much dear all!

Comments