The Monster

Dins la carpeta d'anglès dels nens i nenes de P5, les famílies trobareu la darrera invitació dels vostres fills/es per explicar-vos el conte que hem treballat: The Monster

Als següents vídeos podeu veure com ho hem preparat a classe:










Recordeu que:

  • Quan escolteu els vostres fills/es és important respectar el seu interès i ganes de compartir allò que hem treballat a classe. No els forceu si no en tenen ganes o no se senten prou segurs/es. Intenteu afavorir un bon clima, mostrant-vos molt atents i engrescats amb el que fan. Si es mostren insegurs, s’equivoquen o no recorden què han de dir demaneu-los que se saltin aquella paraula o que ho deixin per un altre moment. Ha de ser una experiència molt positiva per a ells perquè continuïn tenint ganes de compartir tot allò que aprenen en anglès.
Com podem ajudar-los si es mostren insegurs?

  • Recordeu que en aquest bloc d’anglès (etiqueta de “P5 2015-16”) hi trobareu moltes de les activitats que fem a l’aula i podreu veure els vostres fills/es en acció. A més moltes d’aquestes cançons les trobareu al CD Songs que us vam donar a principi de curs.
Una vegada us hagin explicat el conte podeu fer una valoració a la fitxa on us demana la vostra opinió, però com que no la podrem llegir a l'aula, us animem que poseu els vostres comentaris al mateix bloc. THANK YOU!

Esperem gaudiu molt d’aquesta experiència! La darrera d’aquest curs.

Comments