Contacontes en anglès a les biblioteques del Camp de Tarragona

 


El Departament d’Anglès i Estudis Alemanys de la facultat d’Educació de la Universitat Rovira i Virgili, organitza unes activitats extraescolars de contacontes en anglès que podrien ser del vostre interès. Uns grups d’alumnes del grau de doble titulació en educació infantil i primària, realitzaran les següents activitats:
  • dissabte 9 de gener, a les 11:00 hores, a la biblioteca Municipal de Cambrils, dirigida als nens i nenes de 2n, 3r i 4t, i consistirà en la explicació del conte “Tiddler” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  dissabte 9 de gener de 2016, de les 11:00 a les 12:00 hores, a la biblioteca municipal de Riudoms, dirigida als nens i nenes de P5, 1r i 2n, i consistirà en l’explicació del conte “Freddy and the Fairy” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  dimecres 13 de gener, a les 18:00 hores, a la biblioteca Municipal de Mont-Roig del Camp, dirigida als nens i nenes de P5, 1r i 2n, i consistirà en la explicació del conte “The Night Iceberg” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  dijous 14 de gener, a les 17:00 hores, a la biblioteca Municipal de Vila-seca, dirigida als nens i nenes de 1r, 2n i 3r, i consistirà en la explicació del conte “Night Monkey, Day Monkey” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  divendres 15 de gener, a les 17:30 hores, a la biblioteca Municipal de l’Arboç, dirigida als nens i nenes de P5, 1r i 2n, i consistirà en la explicació del conte “The Crocodile Who Didn’t Like Water” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  dimecres 20 de gener, a les 18:30 hores, a la biblioteca Municipal Mestra Maria Antònia de Torredembarra, dirigida als nens i nenes de 1r, 2n i 3r, i consistirà en la explicació del conte “I Need My Monster” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  dimecres de 20 de gener, a les 18:00 hores, a la biblioteca de Miami Platja, dirigida als nens i nenes de 1r, 2n i 3r de primària, i consistirà en l’explicació d’algunes fàbules en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.
  •  dijous 28 de gener de 2016,  de les 17:30 a les 18:30 hores, a la biblioteca municipal de Constantí, dirigida als nens i nenes de P5, 1r i 2n,  i consistirà en l’explicació del conte  “My amazing dad” en anglès, i tot un seguit d’activitats relacionades.

A continuació, trobareu més informació relacionada amb les activitats:
En què consisteixen aquestes activitats?
Consisteixen en l’explicació d’un conte en anglès i en la realització d’una o vàries activitats relacionades amb el conte.
Quant duren aquestes activitats?
La durada d’aquestes activitats és d'aproximadament una hora.
S’ha de pagar algun import per fer aquestes activitats?
No, aquesta és una activitat gratuïta que s’organitza des de la universitat amb la col·laboració de la biblioteca. Es tracta d’una pràctica d’Aprenentatge Servei que realitza l’alumnat que cursa un dels graus d’educació amb la menció de llengua estrangera.

Comments