Special Guests

Durant aquest curs algunes famílies han format part de les Open classes de segon, de tercer i de quart, i altres han vingut a explicar-nos un conte a segon, els nostres special guests. Famílies que s’han implicat en el procés educatiu dels seus fills i filles entenent-lo com un procés col·lectiu. Hem compartit activitats quotidianes de l’aula. Han pogut veure com treballem i com utilitzem la llengua. Els pares, mares, tiets i germans que han participat d’aquesta experiència han estat molt importants, han estat molt bons acompanyants de l’aventura de l’aprenentatge de la llengua anglesa. 
Si educar és estimar, si estimem, eduquem. Si valorem allò que aprenen els nostres fills de llengua anglesa a l’escola, eduquem i ensenyem molta llengua. Obrir l’escola a les famílies és obrir molts cors, molts ulls, moltes orelles, moltes boques...  
Si l‘anglès és una assignatura pendent, cal continuar avançant en la recerca de noves maneres de fer i aquesta experiència vol ser un granet de sorra per obrir noves vies d’ús.
Gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible.

Comments