TV3 en anglès

El canal Super3 introdueix l'anglès en la seva programació habitual

A la nova temporada del concurs "Fish&Chips", se suma la presència de l'anglès als programes "MIC", "Una mà de contes", "TAGS" i "Info K", i en els gags de la Família del Super3. Les sèries d'animació es poden seguir en versió original en anglès.

El canal Super3 posa en marxa diverses propostes per continuar potenciant el coneixement de la llengua anglesa entre la població infantil catalana. 

Sèries en anglès
Actualment, moltes de les sèries que emet el canal Super3 ja es poden seguir en versió original en anglès si es fa servir el sistema dual de la televisió. I a partir del 8 d'abril, sèries com "L'abella Maia", "Monster Allergy", "La lliga dels supermalvats", "Rekkit, el conill màgic", "Quin crac, l'Angelo", "Zoobabu", "Lucky Fred", "Lara, què fem?" o" Megaminimals" també es podran seguir en anglès a la web del Super3,
www.super3.cat, on es podran veure en anglès tots els capítols emesos, i també l'explicació del contingut en anglès.

Super English Day: La Família del Super3 parla en anglès
Els membres de la Família del Super3 hauran de demostrar els seus coneixements de la llengua anglesa cada vegada que aparegui en pantalla el lema "Super English Day" i sentin un so característic. Tots hauran de passar-se automàticament del català a l'anglès, però no és segur que se'n surtin. Sí que és segur que s'ho passaran d'allò més bé practicant anglès.









 




Fish&Chips: nova temporada i peces amb vocabulari
El concurs d'anglès "Fish&Chips" estrena nova temporada el 13 d'abril, amb 24 programes nous. A més de l'emissió de dissabte, cada dia, a partir del 8 d'abril, es podrà veure al canal Super3 una petita peça en multidifusió, produïda pel programa, que se centra en una paraula en anglès i que vol potenciar el coneixement de nou vocabulari en anglès.

MIC: vocabulari bàsic
Els personatges d'en Mic i en Cincsegons aniran introduint diverses expressions i petit vocabulari en anglès en les seves històries. A partir de situacions de joc d'aquests dos personatges, aniran apareixent salutacions en anglès, nombres, expressions habituals i el nom d'alguns objectes prou coneguts, que permeten fer jocs de llenguatge similars als que es fan en català ("potato-tomato", "bananas-bananas", "beautiful-butterfly").

Info K
L'espai "Info K" emetrà periòdicament notícies relacionades amb l'aprenentatge de l'anglès, a més d'oferir tota la informació sobre les accions que porta a terme el canal Super3 en relació amb la difusió d'aquesta llengua. I a la web del programa,

www.super3.cat/infok, es podrà trobar un contenidor de notícies relacionades amb el tema de l'anglès, es recomanaran llibres en anglès i es podrà jugar a un trivial d'actualitat també en anglès.

TAGS
El programa "TAGS" continua amb l'emissió de videoclips en anglès i introdueix, al costat de la lletra en anglès del karaoke, la traducció al català d'alguns dels conceptes que hi apareixen repetidament al llarg del tema musical.

Una mà de contes
La web del programa "
Una mà de contes" ofereix una selecció de contes disponibles en versió anglesa. A més, alguns d'aquests contes en anglès es treballaran a fons, amb la inclusió de diferents materials de suport que ajudin a descobrir-ne els orígens o la seva història. La web del programa permet cercar els contes tant per idioma com per origen geogràfic. D'aquesta manera, és molt fàcil localitzar les produccions en anglès, així com les que tenen origen en països de parla anglesa.

A l'apartat "Draw me a story", es poden trobar tots els contes disponibles en anglès classificats per la seva temàtica, a més d'un taller de subtitulat, que dóna l'opció de treballar els textos en llengua anglesa. I al "Taller de contes il·lustrats", es pot crear un llibre a partir dels contes del programa fent servir com a text el guió en anglès. Així mateix, es poden imprimir els guions per poder-los llegir ja traduïts, mentre s'escolta com es pronuncia correctament el text en anglès.

Super3.cat: tots els continguts en anglès
La
web del Super3 recull sota l'etiqueta "Super English Day" totes les accions relacionades amb la difusió de l'anglès. En aquesta plana es podran veure en anglès els capítols d'algunes de les sèries del canal Super3 A més, la informació relacionada amb aquestes sèries i els seus capítols també estarà disponible en anglès.

Així mateix, la web del Super3 recollirà també propostes de llibres en anglès a la seva "Llibreria de Sant Jordi".

Finalment, aquesta plana inclourà el videojoc "Patina3: Scooter's Roc", en què tots els missatges adreçats als súpers seran en anglès (instruccions, èxits aconseguits...).

Comments